domingo, 2 de mayo de 2010

CONCERT FOGUERES 2010

domingo, 2 de mayo de 2010

ENHORABONA A TOTS PER EL CONCERT!!! Va ser un èxit i al públic va agradar molt. Després de tot el que hem tingut que fer per a dur avant aquest concert i tots els assajos que hem fet per a poder oferir al públic aquesta obra podem estar doblement satisfets de quin ha sigut el resultat. Hem demostrat el que millor sabem fer, i espere que la gent es done conte del treball que estem realitzant. Actualment som 55 membres, els quals podem estar contents de ser una de les agrupacions locals amb mes activitats programades, amb uns 10 concerts a l'any, i hem col•laborat amb Preavir, Despertar, el Projecte Sàhara 2010, la cofradia de Sant Francesc, les trobades d'escoles valencianes, els premis Sambori i el CP Rico Sapena. Tot i astó pense que últimament no sens ha valorat com ens mereixem, encara que a nosaltres no ens deu importar, i devem seguir com fins ara, disfrutant de la nostra música i passant-ho be el temps que estem junts, personalment crec que ací esta el secret dels nostres resultats, i el gran ambient que hi ha actualment a la banda jove.

Tornant al concert d’aquesta setmana volia donar l’enhorabona als directors i solistes, que van estar a un gran nivell. I agrair l’esforç a Ana, Cris, Leti, Sonia i Lucia per les magnífiques ombres que van fer, que ahir vaig vore el vídeo del concert i han quedat molt be.

Però com sabeu, aquest any celebrem el nostre 15ª aniversari, i pense que la banda jove arriba en el nostre millor moment desde que Valdés al 1995 va fer el primer assaig. Tinc moltes mes sorpreses preparades, així que hi ha que seguir treballant, i el dissabte que ve no hi ha assaig, però l'1 de maig tornem a assajar, ja que per aquest estiu tenim preparat un festival a Ontinyent i un altre a Castalla junt al Sogall. I també aquesta setmana començaré a preparar el Carrascal i el viatge a aqualandia.

Moltes gràcies,
Carlos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates