lunes, 3 de mayo de 2010

JACOB DE HAAN

lunes, 3 de mayo de 2010

Jacob de Haan va nàixer el 28 de març de 1959 en Heerenveen, Holanda. Va rebre la seua educació musical en l'Acadèmia de Música Estatal en Leeuwarden on va estudiar òrgan i música. Com a conseqüència, actualment és professor en l'especialitat d'Arranjaments en esta Acadèmia.

Jacob de Haan viu en la ciutat de Rotterdam (Holanda) on treballa principalment com a compositor. És requerit sovint com a director convidat per a interpretar els seus propis treballs i com a jurat en concursos internacionals. Com a director convidat ha treballat entre altres països a Austràlia, Suïssa, Eslovènia, Àustria, Alemanya, Itàlia, França i Bèlgica. A més és director i productor de diversos CD-gravacions amb Bandes professionals en el seu país i en l'estranger.
Jacob de Haan va créixer en una família musicalment orientada. Gràcies al seu piano i a les lliçons de trompeta ell era, a una edat primerenca, capaç per a desenvolupar la seua creativitat com futur compositor. A principis dels 80, quan els seus primers treballs van ser publicats, va obtindre els seus primers èxits com a compositor de música per a Banda de concert.
És famós per les seues composicions per a pel·lícules i per les combinacions d'estils. Oregón va ser la seua obra més popular. El seu repertori per a Banda de concert consistix en obres de concurs en diversos graus de dificultat, obres de concert curtes, música popular i algunes marxes.
http://www.jacobdehaan.com/

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates